Gemeente Wijdemeren - Herinrichting Vuntuslaan en Heulakker

De gemeente Wijdemeren wil de Vuntuslaan en Heulakker opnieuw inrichten. We gaan de woonstraten en het parkeerterrein weer up to date maken.

Voordat we starten met het ontwerp willen wij graag samen met de directe omwonenden van de Vuntuslaan en Heulakker, denken en doen. Samen kijken we wat er speelt en wat echt nodig is.

Bewonersavond woensdag 15 december

Tijdens een eerste bewonersavond op woensdag 15 december horen we graag wat de wensen, ideeën en aandachtspunten zijn voor de wijk. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het groen, de inrichting van de weg, parkeren etc. In verband met de geldende coronamaatregelen vindt het gesprek digitaal plaats. Om genoeg tijd te hebben voor een goed gesprek, delen we de avond op in twee tijdsblokken.

Het eerste blok is van 19.00 tot 20.00 uur (max. 25 deelnemers) en het tweede blok is van 20.30 tot 21.30 uur (max. 25 deelnemers).

Kunt u niet aanwezig zijn?

Kunt u niet aanwezig zijn op woensdag 15 december, dan kunt u het onderstaande contactformulier gebruiken om uw wensen, ideeën en suggesties aan ons door te geven. 

Meer informatie

Vragen

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de heer Kamal Taouali van het team Projecten via het onderstaande contactformulier of telefoonnummer 14 035.

Om uw vraag in behandeling te nemen vragen wij u vriendelijk uw adresgegevens in te voeren. De velden met een * zijn verplicht.