De zomerperiode is misschien niet de meest logische periode om na te denken over isolatie, maar wie nu laat isoleren zit er in het najaar warmpjes bij.  Samen met de Energiecoöperatie Wijdemeren bieden wij u de Lokale Isolatie Aanpak aan, geld om te isoleren.

Deze subsidie is bedoeld voor woningeigenaren van een woning met een WOZ-waarde van maximaal 553.000 euro (peildatum 2023) die niet of matig geïsoleerd is (energielabel D, E, F of G of vergelijkbaar). Het isoleren van uw woning is een goede manier om uw energierekening te verlagen.

Wat bieden wij:

  • 1200 euro subsidie voor de isolatie van uw woning;
  • 1450 euro subsidie als u zich samen met 2 of meer buren aanmeldt;
  • gratis maatwerkadvies van een gespecialiseerde Energieadviseur;
  • Gratis nieuw energielabel (op aanvraag).

Aanmelden

Meld u aan via de Energiecoöperatie Wijdemeren via www.ecwijdemeren.nl/lokale-isolatie-aanpak of scan de QR-code met uw mobiel. Alle hulp is gratis.

Nóg meer subsidie

  • Deze subsidie is te combineren met de landelijke subsidie ISDE. Via deze subsidie krijgt u nóg eens 15% van de kosten vergoed per isolatiemaatregel. Bij twee of meer zelfs 30%.
  • Heeft u in 2023 de energietoeslag ontvangen? Dan is nu extra ondersteuning en subsidie mogelijk. Dit kunt u gratis aanvragen via de energiecoöperatie.

Voor persoonlijke hulp, neem contact op met de energiecoöperatie via telefoonnummer (035) 23 43 999 of via e-mail contact@ecwijdemeren.nl. Of bezoek het duurzaamheidscentrum, Dodaarslaan 2b in Kortenhoef.

dinsdag 16 juli 2024